Ytterligare en lördag har passerat

Ja vad ska man säga, det har inte hänt så fruktansvärt mycket.
Var en sväng ut till Lellis med min sambo förut, åt upp hans kakor, smakade lite på hans sprit. Sen målade jag lite på hans staket för att göra upp för mig när jag hade ätit upp hans kakor. Försökte även sno kantareller från hans backar, men vi hittade inga. Fick tre, TRE älgflugor på mig, äckliga varelser. När vi hade vart hos Lellis och tömt hans kakförråd så åkte vi in och handlade lite. 

Hem lagade mat och sen kom Lellis hit och smakade på middagen. Så nu är vi alla mätta och belåtna.
Har bäddat rent i sängen med, så det ska bli skönt att lägga sig ikväll. 🙂 Mumma, men nu ska jag gå en promenad med min älskade sambo så att det känns lite bättre när jag lägger mig. 🙂
I morgon bitti ska jag baka frukostbullar och medan dom jäser har jag tänkt att gå en promenad eller cykla så att jag mår ännu bättre. Ska bara ta mig upp ur sängen senast halv sju. Lycka till till mig själv! 🙂

Bullar

Ha nu en alldeles fantastisk lördag kväll!

2013-09-14 20:48 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Ytterligare en lördag har passerat”

  Linda skriver:

  Tack <3
  gott med bakning!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser