Vill ha vovve!

Dagen bara segar sig nu ju, jag vill att den ska gå fortare så jag får åka hem och gå en promenad och sen lägga mig så att jag får se på Lite Sällskap med Filip och Fredrik. Men just nu väntar jag på att min storasyster och min systerdotter ska komma in i butiken så att jag får träffa min underbara systerdotter. Dom ska se om det är något som dom vill ha.

Förresten, jag fick ett skit fint sms av min lilla syster förut. Lite komiskt faktiskt.

EMELIE – Du har invalidiserat mej!

JAG – Fan vad jag är snäll! 🙂

EMELIE – Verkligen. Jag har sträckt en muskel, i ljumsken 😮 :p

JAG – Okej, du ska med ut och gå idag med då?

EMELIE – Jag har ont.

Jag blev dessutom bra sugen på att skaffa mig en hund just nu. Men älsklingen har sagt att det får vänta till vi bor i hus, så jag får väl helt enkelt bara vänta med det då! Har inte någon större lust att vänta men jag vill ju egentligen inte heller att hunden ska bo i lägenhet. Man ska kunna gå ut genom dörren och direkt in i skogen. Då bor man på ett bra läge måste jag säga.

Men nu ska jag ta och fortsätta här så att dagen går fort.

Kvällens planer!

Starta en maskin med tvätt
Promenad 4,8 kilometer
Titta på Lite sällskap på femman då dom sänder ifrån min lilla håla.
Hänga tvätten
SOVA!!!!

2010-09-27 16:34 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Vill ha vovve!”

  Lea skriver:

  Vilken hundras skulle du vara intresserad av i så fall? 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser