Vem vill inte göra sig extra fin ibland?

När jag ska gå ut så vill jag som oftast ta på lite smink för att känna mig lite finare. 😉 Jag har faktiskt till och med börjat ha lite smink på mig när jag jobbar. För det mesta bara maskara, detta gör jag oftast på fredagar dessutom. Så resten av veckan går jag utan smink, men nu med tanke på omständigheterna så har jag känt att jag vill ha på mig smink lite oftare. Jag vill göra mig extra fin. 🙂 Jag använder inte foundation, maskara, kajal, ögonskugga och läppstift. Det är det jag använder när jag vill göra mig i ordning för något eller någon speciell.

Jag har inte köpt smink på ganska länge så jag behöver egentligen uppdatera min låda med smink. Så därför har jag tittat lite på en sida som heter billigmakup. Där har dom allt som jag skulle behöva köpa.

Så här är lite av de produkterna som jag funderar på att klicka hem.

Volume Million Lashes Mascara – Black
185:-
False Lash Effect Mascara Waterproof, Max Factor Mascara
False Lash Effect Mascara Waterproof, Max Factor Mascara
165:-

Mascaran som jag har idag är ganska gammal skulle jag tro, det är längesedan jag köpte den i alla fall. Så det skulle kanske vara bra att köpa en ny. Vet inte hur bra det är att använda sig av en gammal mascara? Är det någon som vet det?
Sen är jag väldigt sugen på något nytt läppstift eller läppbalsam. Det hade varit kul att ha något på läpparna ibland.

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector 01 Rose
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector 01 Rose
205:-

Jag får kolla vidare så får ni se om jag klickar hem något i ett senare inlägg.

2019-06-20 19:06 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser