Vad jag ska hinna med under veckan!

Till veckan så är det som vanligt ett fullspäckat schema som gäller. Så jag tänkte att jag skulle skriva ner det här som en liten reminder!

Måndag:

 • Morgonpromenad (det var längesen nu)
 • Jobba 15-20 
 • Kvällspromenad

Tisdag:

 • Jobba 10-20
 • Kvällspromenad

Onsdag:

 • Jobba 10-20
 • Kvällspromenad

Torsdag:

 • Jobba 10-20
 • Kvällspromenad

Fredag:

 • Jobba 10-20
 • Laga mat till älsklingen
 • Tvätta kläder
 • Vika tvätt
 • Hänga tvätt

Lördag:

 • Byta däck på bilen
 • Byta ut tutan
 • Besikta bilen
 • (Fixa nån 2:a om det blir någon)

Söndag:

 • VILODAG

Ja som vanligt så har jag då ett helt fullt schema. Tänk att det aldrig kan vara lugnt. Nu vet jag inte om allt kommer att hända i precis den ordningen men allt måste göras. Jag funderar faktiskt på att vara så lat och lämna in bilen men jag vill skruva själv om jag får chansen för det händer så sällan nu för tiden. 🙂 Jag jobbar ju hela tiden så jag hinner ju liksom inte med det. Men jag ska försöka hinna med. Nu får ni ha en riktigt trevlig kväll för jag ska om en timme börja förbereda för stängning och sen ska jag hem och laga mat till älsklingen och tvätta en maskin med kläder. Så jag hinner alltså inte skriva mer idag innan det är dags för sängen.

2010-09-05 17:21 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser