Usch fy och blä!

Hellu!!!!

Jag tänkte på det att jag har varit ganska dålig på att uppdatera den här veckan. Men det beror nog på att jag inte har haft något alls att skriva om. Dessutom så har jag ju tröttnat på att ta kort på all snö, så därför har det inte blivit så mycket bilder.

Men jag har tagit några bilder när jag har varit ute på promenad alla tre dagar nu på slutet. Så jag tänkte att ni skulle få en promenad bild för onsdag, en för torsdag och en för idag. Vädret är ganska olika på bilderna. Det som är likast är torsdag och fredag.

onsdag

På onsdagen så var det fint väder och det var ganska varmt när jag var ute och gick.

torsdag

På torsdagen så snöade och blåste det. Inte roligt att vara ute då!

fredag

Det framgår inte av bilden. Men idag blåste det och snöade dubbelt så mycket som igår. Det var skit jobbigt att gå idag. Jag skulle dessutom jogga och inte gå. (Jag joggade faktiskt en bit) 🙂

2011-02-11 10:07 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser