Upp i det blå!

Jaha, så verkar det återigen bli en sådan dag som man inte har något alls att göra på. Sådana dagar är fruktansvärt trista alltså. Finns det något jag inte tycker om så är det att bara sitta hemma och glo i väggen. Jag hade hoppats på ett riktigt åskoväder, men det kom två smällar och sen vart det tyst så det var inte särskilt mycket att hänga i julgranen. Jag vill ha åska om det ska vara något alls.

Måste komma ihåg att lämna papperen till Emelie idag med så att dom blir underskrivna i morgon. Jag jobbar så jag kan som vanligt inte följa med till jobb coachen.

Nej nu måste jag verkligen komma på något som man kan göra idag. Innan jag blir knäpp. Ska älsklingen greja med annat så lägger jag mig i sängen och tittar på NCIS. Då lägger jag ner allt som har med lediga dagar att göra alltså.

Här kommer två bilder som jag precis tog på balkongen. 🙂

moln

moln

2011-07-12 12:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser