Två från gymmet

Eftersom jag ska klara göra en chin till nästa fredag så satsar jag på att träna på armhävningar samtidigt. 
Plus att jag körde ju lite mage, och när jag kör mage så tränar jag även kärlekshandtagen. 

jag

Jag passade på att ha hårinpackning samtidigt som jag tränade idag. Så därför ser mitt hår lite konstigt ut! 🙂

jag

Här är jag på väg ner eller upp, vet inte riktigt faktiskt, men är så nöjd över att jag klarar göra mer än ett par stycken nu!

2014-03-18 15:00 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Två från gymmet”

  Z skriver:

  Det är aldrig bortkastat att äta nyttigt 😉 Men jag förstår vad du menar. Tråkigt att din sambo inte vill äta som du vill. Jag har turen att det faktiskt var min man som var drivande i början. Han har aldrig gjort det i viktminskningssyfte utan endast för att må bra. Han har vart väldigt slarvig hela året så han har mått kasst så nu har han insett igen att han inte ska göra några förstora avsteg för han mår inte bra. Då blir de ju lättare för mig med att hålla mig.

  Har hållit mig mellan 20-30g kolhydrater i veckan. Det resulterade -3kg på vågen. En riktig sporre! Sen vet jag ju att mycket är vatten från allt fusk men nu så! Nu ska jag klättra ytterligare en bit nedåt på vågen =)

  vad smart att göra en hårinpackning samtidigt du tränar. De ska jag göra nångång när jag är själv på gymmet =) Tackar för ett bra tips =D

  Tack, desamma! 🙂 Fiffigt förresten att ha hårinpackning i håret samtidigt som man tränar ;D

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser