Trött, sleten och frösen!

Sitter här i soffan, ska försöka motionera på något sätt, men känner mig verkligen inte motiverad, jag vet att kommer jag bara ut så kommer det att vara såååå skönt! Men jag orkar verkligen inte, jag är super trött.

Det är ingen som vill följa med mig heller, så det är ju ännu mer trist. Måste verkligen ta tag i det här med träningen snart alltså. Det kommer ju inte hända något på vågen om jag inte gör något åt det.

I morgon ska jag inte jobba på Östra. (Det finns två avdelningar där jag jobbar, har bara jobbat på Östra hittills). I morgon ska jag ner till Västra och jobba. Det enda positiva med det är att jag får jobba ihop med Veronika som jag inte har “jobbat” ihop med sen i oktober 2010. Så det ska bli kul! 🙂

Nej jag får försöka få något mer gjort innan det är dags att gå till sängen. Får se om det blir något mer nu, är trött och mår inte speciellt bra efter middagen. 🙁

Nej men nu ska jag vara positiv. 🙂

Tumblr_lx6gpaqwey1qduno9o1_500_large

We♥it

Saknar redan min sambo!

2012-01-02 17:47 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Trött, sleten och frösen!”

  Daniella skriver:

  *SVAR:* Dagen har varit helt okej. Hur har din dag varit hittills?

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser