Torsdag 9 september 2010

God morgon!

Idag vill jag inte påstå något annat än att jag är jävligt trött. Veckan börjar lida mot sitt slut och jag känner det. Idag gör jag ytterligare 10 timmar på jobbet. Inte inspirerad för fem öre. Men jag ska ju plocka varor. Så jag har ju något att göra i alla fall. Så jag hoppas att dagen går fort så att jag får åka hem och ut på en promenad innan det är dags att sova. För jag skulle kunna sova hela dagen idag känner jag.

Men går man och tänker på detta hela dagen så går det fruktansvärt långsamt. Som tur och väl är så jobbar ju V. idag. Så då kan vi ju ha lite rast. Jag glömde helt och hållet bort att jag skulle lägga upp ytterligare en bild på tatueringen igår, så ni kommer att få en bild idag. Kanske två till och med. Så jag ska försöka komma ihåg det.

Om inte annat så kan ni få en bild på vårat mâtens område. Hur det ser ut just nu, för sen så kommer det att vara en del personer mer tror jag. 🙂

tivoli

Innanför gallret här kommer det att vara tivoli, med karuseller och sådana där grejer så man kan vinna vissa saker, sen i dom svarta stugorna på vänster sida så kommer dom att sälja kolsoppa.

stånd

På den här gläsplätten kommer det att vara en massa stånd så att man kan köpa det man känner för. Det finns allt möjligt på mâten.

stånd

Ner för hela den här backen kommer det också att vara en massa stånd. På vänster sida lite längre ner på bilden så ser man något grönt. Ungefär dit kommer det att vara stånd. Sen så har man nästan här jag står fast på högersida och lite längre ner så kommer modellbilsvagnen att stå. Den står på samma ställe varje år och man kan köpa modellbilar. Amerikanare, filmbilar. 🙂 Skit kul att stå och titta.

Ni får ha en bra dag så ska jag uppdatera under dagen. 🙂

2010-09-09 08:06 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser