Torsdag 7 oktober 2010

God morgon!

Idag känner jag mig ganska trött i ögonen men jag är pigg i kroppen. 🙂 Så idag blir det åter till jobbet och försöka fixa lite mer. Jag började lite smått igår med att plocka upp grejerna på väggarna från kuberna så att det ska bli så lätt som möjligt sen när alla dom försvinner. Så idag tänkte jag att jag ska flytta ned dom lyktorna som hänger lite väl högt upp så att jag slipper dra fram stegen när jag har en massa kunder. Dessutom ser inte kunderna dom lyktorna.

kvw

Så här står det på skylten. Är det någon som inte ser vad det står så får ni skriva en kommentar. För säg att jag har 200 kunder på en dag då frågar 100 utav dom om det är 70% på dom röda priserna. Dom läser inte hela skylten. Sen så säger 50 av dom 200 att det inte alls är avdraget 70% på ordinarie pris. Nej för att det är inte det på alla grejerna. Det står upp till. Sen dom resterande 50 personerna frågar om vi ska stänga!!! Men va fan kan ingen läsa hela skylten.

BUTIKEN UPPHÖR
UPP TILL
70%
RÖDA PRISLAPPAR GÄLLER

Hur kan man misstola det egentligen om jag får fråga. Nej nu får det bli lite tid för mig ska sätta plåster på näsan, i pannan och på hakan. Sen blir det duschen och att göra sig klar för 10 timmar med samma frågor idag igen. I love my job right now. 🙂 Dom är ganska roliga men man blir lite irriterad ibland.

2010-10-07 07:43 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser