Torsdag 5 maj 2011

God mmmmmorgon!

Jag känner mig ganska duktig faktiskt, för snart är den andra maskinen klar och då kan jag ju faktiskt starta den tredje så det ska bli skönt. Och om bara en halv timme så ska jag bege mig upp till gymmet för att göra en sista kraft ansträngning den här veckan. Ska ju jobba resten av veckan så blir lite jobbigt att gå dit då. Dessutom är det ju invägning i Töcksfors idag.

Jag lovar inget, men jag kanske talar om hur det gick efteråt. Det beror nog mest på hur det gick egentligen. 🙂

Hur som helst så kallar ju gymmet på mig och jag ska bara hänga upp älsklingens jacka innan jag beger mig dit så det går ganska fort faktiskt. Jag ska ju starta den tredje maskinen med, men det tar ju inte särskilt långt tid. 🙂
Dessutom börjar jag bli ganska trött på photoshop. Jag har suttit och försökt att installera det i flera dagar nu men jag får fan inte till det. Jag ska byta header så jag måste ha photoshop, men nu har jag kommit på att jag kan ju faktiskt göra det på ett annat sätt med. Så jag ska pröva det så får ni kommentera om vad nu tycker om den nya. Men det blir inte än eftersom jag inte har tid till det nu.

Men nu får ni ha en fin förmiddag så skriver jag mer senare. 🙂

bild

2011-05-05 09:13 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Torsdag 5 maj 2011”

  lovisa skriver:

  Hej vad ska du hitta på denna torsdag?:)

  Ville bara tipsa dig om en tävling jag har där du kan vinna en helt valfri vara från http://www.brandsinfashion.com
  du kan välja allt mellan badmode,skor,väskor,smycken,jackor,plånböcker och mycket mer! av märken som chanel,dior,ed hardy mm.
  Är du nyfiken på tävlingen?
  klicka här så kommer du till inlägget:
  http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfri-vara.html#comment

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser