Torsdag 5 januari 2012

Tumblr_lxawmovdow1qgkytgo1_500_large

Hur har ni sovit i natt? Jag har nog bannemejen sovit som ett litet barn, men jag skulle vilja sova lite till faktiskt. Det får dock vänta till ikväll eftersom jag snart ska åka till jobbet. Idag är det inventering som står på schemat. 🙂 Rock’n roll!

Idag kommer dessutom min älskade sambo Christian hem. 🙂 Åh vad jag har saknat han den här veckan, det ska bli skönt att krama om han. Det värsta är väl att han inte är hemma förrän sent skulle jag tro, men det skulle kunna vara mycket senare. Så jag är nöjd.
Jag får be om ursäkt så här med en gång, jag har INTE hunnit gjort några tidsinställda idag, så det får helt enkelt vara. Ska försöka att fixa så att det kommer upp i alla fall två stycken under dagen varje dag till veckan. 🙂 Måste bara få lite inspiration, dessutom uppdaterar jag ju så fort jag får chansen och kommer till en dator. 🙂 Bättre än så blir det inte.

Jag satt förresten och tittade runt på H&M’s hemsida igår och fy sjutton vad mycket jag hittade som jag ville ha, men så kom mamma hit och pratade mig till rätta. 🙂 Onödigt att slänga ut pengar på kläder när jag försöker bli av med lite kläder som bara ligger i garderoben och skräpar. 🙂 Jippi, det som inte blir sålt på min tradera kommer jag antingen att slänga eller ge till

Nej om man skulle ta och göra sig i ordning för att åka kanske, idag ska jag ju inte ha egen bil. 🙂 Ska bli skönt att bara sitta breve och vänta på att vi är framme.
Nej men ni får ha en bra dag så avslutar jag det här inlägget med något riktigt bra jag läste nu på morgonen.

Tumblr_lxar7godkr1qcu0ewo1_500_large

2012-01-05 05:52 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Torsdag 5 januari 2012”

  Sara skriver:

  Hoppas det går bra på jobbet 🙂

  moufieeh skriver:

  sv; det är bara bra med mig! 🙂
  vad gör du? kram

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser