Torsdag 4 november 2010

Bloggfri dag fram till nu. Det har varit så skönt att inte starta datorn alls på hela dagen. Så jag har till och med hunnit ta lite bilder som jag kan dela med mig av. Både idag och i morgon och säkert en gång till om jag inte ska hålla på och lägga ut alla bilderna samtidigt.

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket. Jag har varit ute och gått med min mamma 8 km och sen så har jag och mamma varit på ÖB så jag fick köpt en gjutgärnspanna och spritser och en ljusstake. Kunde inte låta bli ljusstaken var så himla fin. Kommer bilder imorgon på älsklingens och mina nyinköpta grejer. Om älsklingen kommer hem i tid i morgon så ska jag försöka mig på att göra plankstek. Så i morgon blir det att greja hela dagen så att jag hinner med allt innan älsklingen kommer hem.

Hoppas att han kommer hem ganska tidigt om jag ska vara helt ärlig. Jag vill inte att han ska vara hemma sent, för jag vill kramas. Men nu ska jag sluta tjata. Här är tre av bilderna som jag har tagit idag. 🙂

bild

bild

bild

2010-11-04 16:58 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser