Torsdag 30 september 2010

God morgon!

Idag är det då den sista september. Tänk vad tiden går fort. Nu är det snart 1 oktober och efter det så är det 1 november. Jag längtar så jag snart får ont i magen. Butiken börjar bli tom och jag ska bara sälja några svärd till sen så ska den delen av butiken stängas av. Behöver vi den inte till varor så kan vi använda den till pallar istället. Lätt som en plätt liksom. Men först måste vapenskåpet tömmas. 🙂 Men det är fort gjort.

Idag jobbar jag min sjunde dag i rad. Efter det så är det bara en dag kvar sen är jag ledig i hela två dagar innan jag jobbar fem dagar till. Ska bli skönt att få vara ledig och bara ta det lugnt trots att jag är jävligt trött på att bara vara hemma. Jag skulle vilja göra något annat ibland med.

Nu ringde dessutom älsklingen 😉

I morgon kommer han hem dessutom. Det ser jag fram emot. Så det kan inte bli bättre. Idag är det ju tydligen positivadagen. Vad bra, då kan man ju vara positiv hela dagen! Men det vill jag inte men jag får väl försöka i alla fall. 🙂 Jag känner mig faktiskt ganska positiv. 🙂 Men nu ska jag göra allt annat innan jag ska åka och jobba 10 timmar till. 🙂

2010-09-30 08:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser