Torsdag 3 november 2011

God morgon!

Jag hade gjort ett tidsinställt inlägg, men jag fick ta bort det eftersom att det inte stämde överens med verkligheten.
I det stod det att jag var pigg och vaken, att jag hade vaknat av att klockan ringde och att jag är vaken före tuppen.
Det enda av dom påståendena som är sanna är att jag är vaken före tuppen.

Jag gick och lade mig klockan tio igår, somnade runt halv elva. När jag vaknade så tänkte jag att det var skönt att vakna före klockan med tanke på att klockan skulle ringa fem. (Vaknar jag före klockan är jag sällan trött). Men i alla fall, jag tittade på klockan och såg att den bara var halv tre.
Så jag gick upp och pissade sen lade jag mig i sängen igen för att somna om, men jag var pigg. Så jag försökte i en halv timme och sen var det bara att börja titta på One Tree Hill. Klarade ju inte somna om.

Det värsta med allt detta är ju att jag ska pröva på en ny grej idag. (Förklarar mer senare).
Så det är lite störande eftersom detta är något som jag aldrig i hela mitt liv har gjort. Så därför känns det så fel att jag redan har varit vaken i snart tre timmar. Dagen slutar inte förrän 16:00 så jag vet inte hur det här ska gå. Det kommer förhoppningsvis att gå bra. 🙂 Eller vad tror ni?

Nej nu ska jag sitta och nörda lite facebook och om en halv timme ska jag ringa älsklingen och se om han är vaken. Ni får ha en bra dag!

bild

2011-11-03 05:18 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser