Torsdag 3 mars 2011

Hellu!

Ny dag, nya möjligheter!

Nu är det som vanligt den här tiden på dagen dags för en promenad. Jag måste ju försöka i alla fall. Frukosten har jag redan ätit och det var gott, precis som igår.
Jag har nu ett litet bekymmer, jag har verkligen ingen aning om vart jag ska gå idag. Börjar bli ganska trött på alla vägar som finns runt om här.
Kanske skulle försöka köra på intervall träning idag och sen avlsuta med situps när jag kommer hem. Jag måste verkligen försöka nu alltså. Jag vill ner 5 kilo till att börja med och jag hoppas att jag har gått ner i alla fall lite över 0,5 till imorgon. Så idag får det bli promenader och äta nyttigt.

Frukost: 2 knäckebröd
Lunch: 1 äpple
Middag: Sallad sen igår
Mellanmål: 1 äpple
Kvällsmat: 1 clementin

Jep så får dagens matsedel se ut. Från  och med på måndag ska jag ta bort lunchen och byta ut den mot gröt istället. Jag måste ju prova olika saker. Jag tror faktiskt att en matsedel med gröt i kan se ganska bra ut faktiskt. 🙂 Då blir det ju nyttigt och jag får äta varm mat också under dagarna.

Nej men det är så att jag är ganska missnöjd med hur jag ser ut och vill ändra på det, men det räcker med att jag tittar på en bulle så har jag gått upp 5 kilo liksom. Så jag måste verkligen ta i för att jag ska klara detta. Jag har fram till oktober på mig att gå ner 15 kilo. Klarar jag bara dom första fem så ska dom resterande 10 inte vara något problem tror jag.

Men nu är klockan snart åtta så det är dags att dra på sig träningsbrallorna och ut för att röra lite på sig. Får bli ett glas vatten först bara! Kameran får följa med idag. 🙂

2011-03-03 07:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser