Torsdag 28 oktober 2010

God mogon!

Nu har jag varit ute och gått en dubbel promenad med en gång. Jag vet ju inte riktigt när jag är hemma ikväll. Jag hoppas ju att jag är hemma som vanligt, men man vet ju aldrig. Idag stänger butiken och jag blir arbetslös. Så jag sitter här och fyller i ett arbetsgivarintyg, men jag måste ha reda på vilken adress jag ska skriva på chefen. Så då väntar jag på att han ska ringa upp mig för han sa att han skulle göra det. Men har han inte gjort det innan ett så måste jag nog ringa uppp han i alla fall. Inte för att jag vill, utan för att jag måste.

Idag börjar jag jobba klockan tre och jobbar fram till åtta om det inte blir några ändrngar då förståss. Men det tror jag ju inte då! Jag hatar verkligen att vänta på att någon ska ringa upp. Det är det värsta jag vet. Men jag får väl kliva in i duschen så länge så att jag har något att göra under tiden som jag väntar. Annars skickar jag ett sms till han å skriver att han får skriva adressen som jag ska skriva ner.

2010-10-28 10:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser