Torsdag 26 augusti 2010

Good morning to you all!

Nu är det äntligen morgon igen och jag får åka och jobba!!! Det ska bli skönt att göra sista dagen på tre dagar nu. 🙂 Nästa fredag ska jag ju iväg och tatuera mig så det ska bli roligt. 🙂 Jippi!!!!

Igår handlade jag lite nya grejer, eller snarare jag köpte en väska och en plånbok så jag tänkte att jag skulle visa mina fina inköp nu med en gång så att ni får se dom. Och jag ska säga det med en gång att jag är inte som alla andra och springer och köper en massa märkes varor, nej nej nej. Jag köper det som faller mig i smaken och helst det billigaste som jag kan hitta. 🙂

Men idag är jag sugen på att köpa ett par nya skor, men jag ska försöka låta bli. För på min önskelista står det med tre par olika skor. Eller snarare det är ingen önskelista. Det är en önskelista/vill ha lista. Så jag göra som jag vill. Vill jag köpa så gör jag det eller vill jag önska så gör jag det. 🙂 Så igår fick jag kryssa av två saker på min lista eftersom jag köpte två saker som jag ville ha nya. Har haft min väska i två år och den hade gått sönder i bottnen. Det var min stora syster som hade gjort den. Så nu ska den få en fin plats i garderoben. Kan ju inte slänga en present liksom 🙂

väska

plånbok

väska/plånbok

2010-08-26 09:02 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser