Torsdag 21 juli 2011

God morgon!

Jepp, en ny dag då och början på fyra dagars jobb i streck. 🙂 Men det kan ju vara kul det med. När jag har slutat idag så ska jag vika tvätt och försöka få startat en maskin till eftersom jag måste tvätta sängkläder i morgon. Då kan det vara skönt med en tom maskin så att det får plats. 🙂 Men men nu ska jag i alla fall åka till jobbet där jag ska vara fram till klockan tre. Sen ska jag hem.
I kväll blir det en ny jogging tur eftersom jag måste hålla igång annars kommer jag att hamna efter igen. Eller snarare inte träna alls eftersom Sandra åker till Mallorca idag.  Jag måste hålla igång mig själv helt enkelt. Det värsta är att jag kan ju inte sluta äta. Jag kommer att förbli tjock. Det har jag en känsla av.

Nej jag måste få ordning på det här så att jag faktiskt går ner i vikt. Jag har ju inte så länge till på mig nu. Så nu måste jag verkligen anstränga mig ordentligt så att det blir gjort.
Från och med måndag så ska jag se till att allt som kommer ner i min mage är nyttigt. Jepp, det ska jag väl klara av väl?

Ha nu en bra dag!

bildmedenblåfjäril

En av bilderna jag tog igår på en samarbetsvillig fjäril.

2011-07-21 08:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser