Torsdag 20 januari 2011

God morgon!

Torsdag, ny dag nya möjligheter. Jag ska snart börja min dag, med en promenad. 🙂 När jag har kommit hem från promenaden ska jag göra i ordning en deg. Sen ska jag ta och börja städa badrummet. Jag känner att jag har en massa energi idag. I love it!

Jag gick till mammas jobb igår och fick faktiskt hjälpa till och det var nog det roligaste jag har gjort på länge. (Jag jobbade gratis) Det var såååååå kul att få jobba lite. Ni förstår nog inte, men jag är arbetsnarkoman och skulle kunna jobba hur mycket som helst. Så nu väntar jag bara på samtal så att jag kan börja jobba snart.

Hur som helst så måste jag äta frukost innan det är dags att gå ut och gå, så min nutilett ska snart intas. Jag tror jag ska köra på nutrilett nästa vecka med. Jag kan ju inte ge mig med en gång liksom. Har inte direkt hållt mig till nutrilett bara heller dom senaste dagarna. 🙁

Just nu sitter jag och funderar på vart jag ska gå, men jag kommer nog på något snart. Här får ni en bild från gårdagens promenad så länge. 🙂

solen

2011-01-20 08:28 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser