Torsdag 2 september 2010

God morgon!

Idag är det torsdag och det innebär att jag bara behöver sova själv en natt nu sen kommer älsklingen hem! Jag älskar fredagar. Det är den bästa dagen i hela veckan. 🙂 Sen när älsklingen är hemma en vecka så är alla dagar världens bästa dagar.

Idag har jag då tänkt att ta en promenad och vädret är ju hur fint som helst så det får det bli. Men jag vill att det ska bli ett par grader varmare först. Så det får bli att diska och vika tvätten sen kolla om det har blivit något varmare ute. Jag vill försöka fota lite så att jag kan ge er mer kort och inte bara en massa text. Men nu får jag ställa mig och diska så att jag kanske kommer ut en sväng. Kanske kan få med min lilla syster om jag väntar i typ två timmar för hon sover väl fortfarande. Eller hon kanske ska med min storasyster till grannkommunen. Får skicka ett sms och fråga storasyster om lillasyster ska med henne. Annars kanske hon kan gå en promenad med mig. Får se får se. Annars får jag bara gå själv. Inget ovanligt med det inte!

2010-09-02 09:38 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser