Torsdag 19 maj 2011

God morgon!

Jag sitter nu i soffan och äter ägg efter att ha varit ute och joggat 5 km med en kompis. Fy satan det var jobbig alltså men det var väldigt skönt att göra något annat än att gå till gymmet med. 🙂 Men i morgon blir det tillbaka till gymmet för att försöka få ordning på det sista innan det är dags att ta helgen. Jag ska även försöka hinna med lite mer grejer i morgon eftersom det är helg.
Har även precis pratat med älsklingen och han beställde korvstråganoff till på söndag så då ska han få det. 🙂 Måste ju försöka göra så att han trivs när han äntligen är hemma! 🙂

Det är snart dags för mig att kliva in i duschen känner jag för nu svettas jag inte så mycket längre så jag måste tvätta bort det. Kan ju inte jobba och lukta svett samtidigt heller. Vore ju typiskt.

Idag lyckades jag dessutom att få med mig kameran in så jag ska försöka ladda upp några bilder åt er så att ni får se under dagen. För precis som igår så kan jag tyvärr inte uppdatera under dagen så ni får nöja er med förinställda inlägg. 🙂

Här får ni i alla fall en bild som jag tog nu när vi var ute och joggade. Ha en bra dag så får ni mer att titta på under dagen. 🙂

bild

2011-05-19 08:23 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Torsdag 19 maj 2011”

  Ackelina skriver:

  Sv; jag ska försöka 🙂 är sjuk så :/

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser