Torsdag 19 april 2012 (Världens konstigaste dröm)

God morgon!

Ja i natt har varit en konstig natt måste jag säga, till att börja med så har det känts som om jag har varit vaken och fantiserat ihop allt, men samtidigt vet jag att jag har sovit. Så här kommer drömmen.

OBS! Innehåller spår av nötter!

Jag var i Töcksfors, då A.B.B (Breivik) får syn på mig och tror att jag är ett vittne. Han bestämmer sig då för att skjuta mig. Vi ser till att jag kommer i säkerhet på jobbet, fast när jag kommer in i lokalen så är det ett diner med amerikanska persienner. Så det är bara att börja ta ner dom så att han inte ska se mig. Under tiden så tittar jag ut och ser L.O går med en hund. Så jag försöker säga till han att gömma sig men han hör inte. Jag springer ut med två andra av någon konstig anledning och ska ta mig ner till den andra byggnaden men får snabbt vända tillbaka, men när jag kommer tillbaka så är jag hemma hos en arbetskollega M.J.
Hon undrar om jag vill ha oboy och det tackar jag ju inte nej till, så hon tar ett glas med mjölk och sen ett helt glas med oboy pulver. Inte nog med det så tar hon i en halv kanelbulle och säger att det är nytt nu. När jag går ut för att göra något så är vi helt plötsligt utanför min morbrors verkstad. Dom firar något, men jag frågar mamma om inte jag kan slippa gå in där. Så jag går tillbaka till M.J och ska pröva min oboy, när jag får syn på att det ligger en liten bebis pojk och sover på hennes köksstol. Han snurrar runt och ramlar ner på golvet, men sätter sig upp och bara flinar åt mig.
Där vaknar jag.

Jag har säkert glömt något, men har jag gjort det så är det ju inget viktigt.

Nej ibland undrar man allt vad det är för konstigt man drömmer. Det är ju inte konstigt för mig att drömma konstigt men det är ändå en mysko dröm.

Ha en fin dag!

2012-04-19 05:11 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Torsdag 19 april 2012 (Världens konstigaste dröm)”

  lovisa skriver:

  sv: ja min första:) så ska jag göra en den 3:e maj så kommer ha 2 🙂 en på underarmen och en på handleden 🙂

  Sara skriver:

  Jag drömde i natt att det var en uteliggare smo smög omkring runt vårt hus så jag inte vågade gå ut, haha 😛

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser