Torsdag 16 augusti 2012

God morgon!

Så har halv augusti passerat förbi då. Sommaren är snart slut och snart är hösten här. Bara 15 dagar kvar så går vi in i den första höstmånaden år 2012. Tiden går fort förbi! Allt för fort.

Dagen har i alla fall börjat bra, vaknade kollade en del av NCIS, gick på en PW med Sandra. Kom hem, kollade lönebeskedet. Blev INTE besviken! 🙂 Nu har jag duschat och ska ringa ett samtal. Hoppas på att det slutar lika positivt som allt annat än så länge den här dagen. Till och med vågen var snäll emot mig nu på morgonen.
Ska se om jag kan lyckas gå ner i alla fall 5 kilo innan vi drar mot Kalifornien i oktober. Får se hur det går. Än så länge så rör sig siffrorna åt rätt håll. 🙂 Helst vill jag gå ner 5,6 kilo. Det kommer att lösa sig. Jag kommer berätta närmre resan hur det har gått. Det lovar jag.

Jag har lite saker som jag borde hinna med idag, men jag vet inte riktigt hur. Jag har tagit ur sängkläderna och håller på att bädda rent, jag har tagit ner draperiet i duschen och ska byta ut det.
Jag ska stryka, nu ska jag äta frukost. Har ett möte klockan 11 och sen klockan 12 ska jag och Emelie åka någonstans. Eller hur det blir. Jag har en del att stå i idag när jag är ledig. Men först frukost, sen ringa ett samtal. sen får det bli att stryka och sen är klockan elva så då är det bara att gå till den grejen jag har då.

Önska mig lycka till och håll tummarna för att det blir som jag vill nu!

2012-08-16 09:25 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser