Torsdag 14 oktober 2010

God morgon!

Nu har jag varit vaken i en timme. Men jag har inte hunnit göra något förutom att sitta vid datorn. Eftersom att Mikko tog med sig datorn från jobbet igår så kommer ni att få tidsinställda inlägg under dagen idag. Sen blir det inte så mycket mer än det skulle jag tro. Kanske om jag skulle råka få för mig att skriva något med mobilen då förstås. Men det märks i så fall. 🙂

Det är en fin dag ute idag igen men jag ska som vanligt jobba 10 timmar innan jag får åka hem så det är ganska mörkt när jag kommer ut från bunkern igen! Det finns inget fönster där jag är. Helt igenstängt. Men jag får försöka hitta på något annat att göra. 🙂

Idag fyller Lellis år och i morgon är det ett år sedan vi var i Kalifornien senast. Det är jävligt länge tycker jag. Men ändå känns det som om vi var där igår eftersom att jag kommer ihåg allt som om vi hade varit där igår. 🙂 Jag längtar naturligtvis tillbaka och det är inte så länge kvar. 🙂

Alla ni som har tänkt att följa bloggen medan jag är i Kalifornien kan väl skriva en kommentar så att jag vet hur många ni kommer att vara. Eller förresten. Det behöver ni inte göra för det är så få som skriver kommentarer på min blogg. 🙂 Men jag precis som alla andra tycker att det är kul att få kommentarer.

Nej nu får jag göra iordning dom andra inläggen som ska komma ut under dagen så att ni har något att titta på. 🙂

2010-10-14 08:09 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Torsdag 14 oktober 2010”

  Williammarklund skriver:

  fin blogg du har 😀

  Ingela skriver:

  Vet du Frida jag kommer följa dina inlägg från Usa.
  Ha en fin helg

  Ingela skriver:

  Vet du Frida jag kommer följa din blogg från Usa
  Ha en trevlig helg

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser