Torsdag 11 november 2010

Gooood morning!!!!!!!

Det har äntligen slutat snöa!!!! Två dygn snöade det. Så nu ska jag äntligen ut och gå en promenad. Jag satt ju och pusslade hela dagen igår, så nu är jag ganska trött på det. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra med pusslet. Ska jag spara det som det är eller ska jag lägga ner det i kartongen igen? Ska jag se om jag hittar lim så jag kan göra det så, eller bara en ram så jag kan göra en tavla av det?

Jepp många frågor på en gång. 🙂

Idag när jag går ut ska jag sätta på mig älsklingens jacka så att jag inte fryser. Eftersom jag brukar träna i min regnjacka och det är hela 9 minus grader. Så det får bli älsklingens gula jacka med massa reflexer på. Eller så tar jag bara min regnjacka. Jag får se helt enkelt. Men en promenad ska jag på och kameran ska få följa med. 🙂

I morgon ska jag då äntligen hämta bilen som jag ska ha ned till Halmstad på lördag då! Jag saknar min sambo så mycket att jag skulle kunna åka ända ner till Malmö idag och hämta honom faktiskt. Men står jag bara ut i två dagar till nu så hämtar jag han sen och efter det så ska han ju vara hemma till på fredag morgon nästa vecka. Sen åker vi ju och lilla syster ska bo i lägenheten. 🙂

Nej nu får jag dra på mig kläder och äta nutrilett. Sen får det bli promenad. Men först toalettbesök. 🙂

2010-11-11 07:50 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser