Torsdag 10 maj 2012

God morgon!

Så var mitt jobb problem löst för ett tag till! 🙂

Jag berättar mer senare, inte idag utan en annan dag.

Idag har jag börjat dagen med att mäta mig för att skriva ner och se om det blir någon skillnad. Jag kom på det förut att jag kanske skulle ta och göra det.
Så nu ska jag inte mäta mig förrän vecka 24. Den femtonde juni för att vara exakt.

Idag har jag lite saker som jag ska hinna med eftersom jag åker till Ann i  morgon så hinner jag inte med mina fredags sysslor i morgon. Jag ska även på ICA och förnya min lotto, så ville älsklingen att jag skulle spela en extra Harry Boy idag med. Så då får jag ju ta och göra det åt han.
Undrar jag om jag har blivit miljonär på dom här veckorna som har varit. 😉

Jag ska i alla fall börja min dag med att åka upp till simhallen och simma. Det blir alltså ingen promenad nu på morgonen, säkert en ikväll. Det skulle inte förvåna mig i alla fall, så idag ska jag försöka hålla igång hela dagen. Alltså inte sitta vid datorn eller ligga i soffan och titta på tv. Enda gången jag ska sätta mig idag är när jag ska äta.
Jo jag ska göra ett träningsschema för nästa vecka med, det ska följas!

Ha en fin morgon!

2012-05-10 06:59 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Torsdag 10 maj 2012”

  Sara skriver:

  Skönt o simma 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser