Tjockare och längre hår

Jag har alltid, ända sen jag var liten, haft väldigt tunt hår, dessutom relativt kort. Jag känner dom som har både långt och tjock hår. Jag har alltid önskat att jag kunde göra tjocka inbakade/utbakade flätor, men mina blir alltid så små. Just för att jag har tunt och ganska kort hår. När mitt hår växer ut och blir lite längre så brukar det istället bli väldigt stripigt. Vilket inte jag själv tycker är snyggt.
Jag hade en tjej i min klass som hade tjockt och långt hår, det var ju naturligtvis löshår hon hade, men det visste jag inte till en början. Ju äldre jag blir (jag är ju inte född på stenålder fast det låter så), så blir mitt hår tunnare. Kan ju bero på att jag inte är så snäll mot det också då naturligtvis. Jag har ju varit relativt duktig på att blondera och även färga mitt hår genom åren. Det är 20 år sedan jag blonderade mitt hår första gången och efter det så har jag ju bara fortsatt. Jag har blivit bättre nu på slutet och försöker låta bli att förstöra det mer än nödvändigt.

Men nu har jag ramlat över en sida som heter Poze där man kan köpa just löshår. Så jag funderar på om det kanske kunde vara ett alternativ för mig? Vad säger ni som har det? Sliter det mer på håret än om man inte använder det? Känns det naturligt med löshår eller känns det onaturligt?
Visst det finns ju olika kvalitéer men jag tänker mest på hur det som ni har känns.
Jag tycker att det känns som en hel djungel så jag tar jättegärna emot tips och idéer från er som har haft eller har löshår idag.
Det hade varit kul med en förändring nu när jag försöker låta bli att färga håret. Så kör på och kom med alla era bästa förslag.

2020-01-02 12:00 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser