Tisdag 9 november 2010

God morgon!

Nu sitter jag i soffan och dricker en halv lite vatten. 🙂 Jepp, snart ska jag gå till köket och skaka fram en nutrilett åt mig och efter det blir det på med byxorna och jackan för en promenad. 🙂 Jag gick bara en promenad igår och jag var inte ute och gick i skogen heller.

Jag var hos min stora syster en stund och efter det så ringde Veronica och undrade om jag ville vara med och bowla. Jag tackade nej till bowlingen men jag följde med och tittade på i alla fall. Det var skit kul!!! 🙂 Nu är det i alla fall snart dax att gå ut för att röra på sig idag. Jag vet inte om jag ska gå en längre promenad än vanligt eller om jag ska gå min vanliga och sen gå den igen ikväll. Jag ska ju gå en promenad ikväll men jag vet inte hur jag ska göra. Jag kan ju som sagt gå en längre promenad. Men jag vet inte vart jag ska gå.

bild

Nej om jag skulle ta och ta på mig byxorna innan frukosten. 🙂 Så jag slipper frysa.

Idag är det tisdag. Det innebär att det bara är:

10 dagar kvar till vi ska sitta på flyget till Kalifornien.

4 dagar kvar till jag ska hämta älsklingen i Halmstad.

2010-11-09 07:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser