Tisdag 8 mars 2011

God morgon!

Idag är det fettisdagen och kvinnodagen eller vad det nu hette. Jag är så sugen på en semla. Men mitt nya liv tillåter inte det, men men så är det. Jag är på väg ut på en promenad, jag har faktiskt kommit så långt att jag till och med har fått på mig byxorna.
Nu är det bara tröjan kvar så är jag redo för att dra på mig skor och jacka ochgå ut.

Dessutom är det plusgrader ute. Men jag har sagt att det måste vara minst 5 plus innan jag drar på mig regnjackan när jag ska ut och gå. Jag får använda älsklingens varseljacka så länge. 🙂 Den är ju varm och god i alla fall.

Jag lever för den delen med, jag visste inte vad jag skulle skriva om igår, men jag ska försöka vara bättre på att uppdatera idag.

Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna på att blogga en del, jag har ju inget spännande att skriva om eftersom jag inte har något att göra på dagarna. Jag hoppas på ett jobb så att jag kan få något mer att skriva om snart!

Jag tog faktiskt några bilder igår, men jag har inte lagt in dom på datorn än så ni får se bilderna sen efter att jag har gått min promenad. 🙂 Den som vet om något jobb får gärna skrica en kommentar. 🙂
Ha en trevlig morgon och njut av frukosten!

2011-03-08 08:11 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser