Tisdag 30 november 2010 Pasadena

Goooooooooood morning Sweden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu ligger jag och sover. Men det visste ni väl redan???!!! Klockan är ju trots allt mitt i natten här. När jag vaknar i morgon så är klockan eftermiddag hos er. Gött mos!

Igår tittade vi runt lite i Downtown Los Angeles. Var inte så mycket att ha för en annan, men för folk som verkligen älskar att handla kläder och gillar att titta på super fina klänningar så är det ju något. Men jag har liksom inte så mycket där att göra. Det är liksom för litet för mig. Jag är för tjock för att få på mig dom kläderna. Men men, jag hittar säkert något annat.

Vi har även varit inne på  idag. Det var roligt. Där hittade jag en t-shirt till mig och lite andra grejer som jag ska ge bort.
Jag hittade bland annat en present till Veronikas barn. 🙂 Så jag hoppas att dom blir glada över det. Jag har så dålig fantasi när det gäller att köpa presenter till andras barn. Jag har lyckat hitta lite mer grejer till systerdotter, stora systern och lilla systern. Jag har inte hittat något till min mamma eller två andra. Fy fan vad mycket presenter det är som ska köpas. Jag kommer ju inte att hitta allt som jag ska ha med mig hem ju.

Jag hoppas ju att jag kommer att hitta till alla. Vi ska ju in på  med innan vi ska hem. Så jag hoppas att jag hittar lite grejer där i morgon! Om det är då vi ska dit. Men det vet jag ju inte riktigt än. Jag hoppas ju att det blir i morgon. Jag har lite mer plats att fylla i min väska. 🙂 Kanske köper en till väska och fyller upp. Det skulle inte göra mig något eftersom jag tycker det är så kul att handla nu när jag är här.

Jag hoppas att ni får en bra dag så ska jag sova ut nu ordentligt innan det är dags att vakna till ännu en dag med ledighet! Ha det så trevligt. 🙂

2010-11-30 07:52 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser