Tisdag 28 september 2010

God morgon! Fy fan!

Idag ska jag lämna in bilen på lagning, jag är dessutom förkyld och jag är trött så jag tror jag dör snart. Men jag hoppas att det kommer gå över om inte allt för länge. Ganska trött på detta nu faktiskt.

Idag är det ju ytterligare en heldag till på jobbet. Inte kul längre alltså. Jag hoppas verkligen att det blir något folk så att dagen går skit fort för nu vill jag inte det här mer alltså. Idag börjar jag på femte heldagen i rad. Efter att den här är slut så är det bara två heldagar kvar och sen en halv dag.

Jag önskar att jag hade fått sovit lite mer faktiskt. Jag är ganska trött eller snarare jävligt trött faktiskt. När klockan ringde i morse så undra jag varför den ringde mitt i natten eftersom jag precis hade somnat. Men jag hade sovit i sju timmar i alla fall.

Ikväll efter jobbet så blir det som vanligt en promenad. Men idag ska jag nog gå lite fortare så att jag känner av det mer, för jag känner inte av promenaderna om jag går för sakta. Kanske skulle träna intervall idag och jogga inni mellan. Ja vi får se eftersom jag inte vet om mamma ska med ut och gå.

Nej nu får jag nog ta och börja göra mig redo för jobbet så att jag kan lämna in bilen innan och hämta mammas bil så att jag faktiskt tar mig till jobbet.

Ha en bra dag så skriver jag mer under dagen!

2010-09-28 07:16 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser