Tisdag 28 februari 2012

God morgon!

Så var snart februari slut då, tiden går allt väldigt fort måste jag säga. Tänka sig att det känns som om det bara var några dagar sen som året började. Men för mig gör det inget ifall tiden går fort. Då hinner man inte ångra alla dumheter man har för sig. 😉
Nej men går tiden fort så blir det vår snabbare och sen när det är vår så får tiden gärna lugna ner sig lite så att man hinner njuta av det med!

Vad händer idag då?

Jag ska i alla fall jobba fram till fyra och när jag har slutat så ska jag hem och käka en burk med makrill i tomatsås och sen efter det så ska jag ut på låååång promenad. Blev inget igår så idag ska jag svettas, kanske skulle ta en sväng på gymmet?
Får se när jag har gått min promenad. Måste väl snart lämna tillbaka mitt gymkort dessutom. Har inte använt det sen i fjol sommar. Samtidigt har jag ingen lust att lämna tillbaka det. Är så lättvindigt att bara gå dit om man känner för det! Jag vet inte jag.

401234_10150580087258527_303323798526_9014399_1684624674_n_large

Dessutom känner jag ett starkt behov av att få åka bort en sväng. Jag vet inte vart och jag vet inte varför. Jag vet inte ens om jag vill åka bort själv eller med någon. Just nu vet jag nog inte särskilt mycket.
Är bara trött och förvirrad. Jag vill att den här veckan ska gå super fort så att det blir helg, känner att jag vill vila lite.
Samtidigt vill jag göra något annat till helgen och inte bara ligga hemma. Jag vet inte jag, nu är jag nog ännu mer förvirrad. Kommer nog på något innan det är dags för helg.

Det här blir visst ett låååång inlägg, men det gör ju inget. Ni behöver ju inte läsa all text den är ju så jobbig att läsa.

Det blir i alla fall en promenad när jag kommer hem från jobbet. Nu är jag trött på det här! Nu har jag börjat gå upp i vikt igen! Jag sa till älsklingen i söndags att den här veckan ska jag komma under …. men jag tror inte att det är möjligt. Men jag ska försöka och jag ska slita som ett djur för nu är jag trött på det här!

Jag har i alla fall lagt mindre mat i min matlåda eftersom jag kom på att det var alldeles för mycket i den. Så nu hoppas jag verkligen att det kommer gå bra idag. Jag vill inte ha något sockerbehov så därför ska jag inte stilla det om det kommer upp idag med.

Nej om jag skulle ta och sluta skriva nu kanske så att ni orkar läsa det här inlägget. 🙂

Det kommer komma upp ett inlägg till under dagen när jag jobbar så det är bara att ni tittar in igen sen.
Tyvärr så tog det här inlägget för lång tid att skriva så jag har inte hunnit med att göra flera än ett idag.

Jag hoppas verkligen att ni får en bra dag!

4900062111_477e28fbd0_z_large

Om ca 7 månader!

2012-02-28 05:41 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Tisdag 28 februari 2012”

  lovisa skriver:

  sv: ja det är ju så :/

  CHIRRE skriver:

  lycka till! tro på dig själv bara!! 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser