Tisdag 26 april 2011

God morgon!

Nu ska jag, älsklingen och Emelie snart åka till Arvika. Jag och älsklingen ska till optikern och Emelie ska hälsa på en kompis. Så det bär snart av för detta nu. Trevligt. Jag har även frågat älsklingen om vi inte ska handla lite på Ica där när vi ändå är där liksom. 🙂

Idag är det väl inte så mycket mer än det som händer tror jag. Jo vi skulle väl kanske till våran lokala bilförsäljare. Både jag och älsklingen är sugen på en bil men jag vet inte riktigt. Jag är ju fortfarande arbetslös så det känns ju sådär. Jaja, jag ska jobba den här veckan i alla fall.

Fredag: Route 69
Lördag:
Route 69
Söndag:
Route 69
Måndag: Route 69

Det ska bli kul att få jobba lite, älsklingen åker väl neröver på söndag skulle jag tro så det blir ju tre dagar mindre med honom. Men jag får bara överleva det. Jag ska fixa detta, jag har ju gjort det förut så varför skulle jag inte fixa det nu.

Här kommer det några fler bilder från helgen som ni kan studera medan jag är hos optikern. Vet inte riktigt när vi är hemma så därför blev det ett ganska långt inlägg nu. Berättar hur det gick sen!

bild

Vatten med hus

Vatten med lägenheter

vatten med fågel

vatten med fåglar

Jag tog en liten promenad på söndag morgonen till ICA. Jag gick efter Götakanal först, men det här är något annat. Det var mysigt att var ute. Det var 17 grader varmt i solen när klockan var 8 så jag klagade inte. 🙂
Jag hoppas att alla ni hade en trevlig påsk! För det hade jag. 🙂

2011-04-26 08:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser