Tisdag 20 juni 2017

God morgon!

Tänk att det redan är den 20 juni, vart har juni tagit vägen liksom. Det är midsommar till helgen, tiden går allt bra fort!

Igår var jag inte hemma från jobbet förrän halv tio, så en aningen trött nu faktiskt, men ska snart göra mig i ordning för en ny dag på jobbet. 

Den här söta krabaten mötte jag i fredags när jag var på väg till jobbet. Han/Hon hade förvirrat sig ut på vägen utanför viltstängslet, så jag delade med mig av mitt sällskap tills den hittade in igen. 🙂 Jag stod still med bilen när jag tog kortet, jag såg älgen långt innan jag kom upp bredvid den. Så inga onödiga chanstagningar här inte.

Det händer så mycket hela tiden så tiden räcker inte riktigt till att blogga varje dag, jag önskar att jag hade haft mer tid, men när jag får tid över så umgås jag med sambon, Linda eller så sover jag. Jag har faktiskt lite bilder jag vill dela med mig av, men det får vänta lite till. När jag får tiden att lägga upp dom.

Ha nu en riktigt fin dag!

2017-06-20 04:16 Frida | Kommentarer (5)

5 Kommentarer till “Tisdag 20 juni 2017”

  JoJo skriver:

  alltså ja, det är sjukt att snart har hela juni och första sommarmånaden gått 😮

  Sarah skriver:

  Tur att du inte krocka me älgen 🙂

  Days by Johanna skriver:

  Skönt den hittade tillbaka på rätt spår 🙂

  Ibalnd hinner man inte med, speciellt inte nu på sommaren när det händer så mycket annat 🙂

  JoJo skriver:

  hoppas att du får en fin midsommar 😀

  Johan skriver:

  Visst har juni gått fort? Hela ået har gått fort tycker jag. Maj och april bara försvann och nu är juni snart också slut :O

  SV: Det är jätteviktigt tycker jag!
  Sedan håller jag inte riktigt med dig om att det troligen är lika många män som kvinnor som utsätts för det… visst, det sker garanterat, men absolut inte i samma utsträckning, det tror jag faktiskt inte, men förekommer, det gör det garanterat. Å andra sidan, den där machostämpeln över män lever fortfarande kvar i många fall och branscher, då “ska” man inte visa känslor eller svaghet och då blir det givetvis big no på att outa att man blivit utsatt för något sådant… Så mörkertalet är nog större blan män, det tror jag, men jag tror nog ändå inte riktigt att det totalt sätt är i samma utsträckning som bland kvinnor…

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser