Tisdag 17 augusti 2010

God morgon!

Idag var jag så där lagom trött när jag vaknade. Skulle egentligen ha gått en promenad med en gång men jag tog mig verkligen inte upp ur sängen, så jag får väl bara gå lite längre ikväll när jag har slutat jobba för att ta igen den promenaden jag skulle ha gjort nu på morgonen.

Det var meningen att jag skulle ha gått 2,8 km nu och 4,8 km sen men jag får klämma in bägge två ikväll. Tänk att man kan vara så trött. Det går väl över skulle jag tro. 🙂

Idag ska jag jobba sista dagen sen ska jag vara ledig i två dagar. Men dag två av ledigheten så ska jag på ett möte på morgonen som jag hoppas kommer att gå bra. 🙂

Nu blir det allt en lite konstigt inlägg, men jag är trött så jag kan inte skriva ett sammanhängande inlägg tror jag. Men i morgon ska jag stänga av ljudet på telefonen och vakna av mig själv. Sen efter det så är jag fruktansvärt sugen på att gå en promenad och efter det är jag sugen på att se om jag hittar några kantareller igen. Det är så lugnt och fridfullt när man går i skogen och letar svamp så det finns nog inget bättre än det skulle jag tro. Dessutom tycker jag ju om kantareller i maten. 🙂

Nu på lördag ska min stora syster hennes dotter och hennes pojkvän komma hit till mig och älsklingen och äta räkor och kräftor. Det ska bli så fruktansvärt gott. 🙂 Längtar redan. Men först så längtar jag faktiskt till på fredag för då kommer ju älsklingen hem. Finns inget bättre än det faktiskt. 🙂

Nej nu får jag ta och dra upp mitt galler för nu börjar min dag med att städa butiken ytterlgare. 🙂

2010-08-17 09:58 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser