Tisdag 15 november 2011

God morgon!

Nu är jag verkligen trött alltså. Det är bara början på veckan och jag är redan helt slut. Hur kan det vara möjligt. Jag har ju sovit som en gris under helgen och även dom två senaste nätterna.
Jag vill ha hem min älskling med, jag saknar han redan!

Sen vill jag ut och resa med, är trött på den här konstiga kylan som är. Det snöar inte och det blir inte så där kallt, det ligger runt nollan och är dimmigt. Så frosthalka är ej att förglömma. Skit väder!

Hur som helst så var jag ute och gick och sprang med Sandra igår kväll. Det var verkligen super skönt och jag tror att jag ska göra om det idag. Men ska jobba över lite först så att jag kan tjäna några kronor extra.
Det är ju alltid välkommet med lite extra pengar menar jag och FK är inte direkt givmilda om jag säger så.

bild

Nej jag får väl ta och försöka göra mig i ordning. Jag har tyvärr inte några inlägg som jag har förinställt så jag vet inte riktigt hur det blir idag. Ska försöka komma på något snabbt att göra i ordning innan jag åker.

Ha en fin dag i alla fall! 🙂

2011-11-15 05:20 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Tisdag 15 november 2011”

  Sara skriver:

  Jaa, jag kommer längta som värsta token!!! 😀

  lovisa skriver:

  sv: jag är också sån!:D ja visst är dom, vill ha dom!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser