Tisdag 13 september 2011

God morgon!

Dagen har haft en ganska bra början. Eller ja, den har vart bra men när jag kom hem blev den genast sämre. Hade fårr bensin räkningen och den är fan aldrig rolig att få, men i alla fall.

Min dag började med att jag vaknade med ett ryck när klockan var 06:19. Så då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. Klockan skulle ju ändå ringa vid halv. 🙂 Jag satte mig vid datorn en sväng och klädde sedan på mig. Så åkte jag med Sandra och Carro upp till simhallen för att simma lite. 🙂 Det var skönt i vattnet. 🙂 Jippi, så nu känner jag mig piggare i kroppen men lika trött i mina ögon. Så linserna har jag plockat ut igen och  nu har jag glasögonen på mig.

Så nu har jag kommit hem och ska alldeles strax ta och duscha (jag gillar inte att duscha bland folk). Sen ska jag ringa till svärfar och se om jag ska hjälpa han nu eller sen. Jag sitter i alla fall i soffan just nu och har börjat med min detox. Hoppas att det får något resultat. 🙂
Nej nu ska jag duscha och tvätta håret. Skriver mer senare. 🙂

simmat

2011-09-13 09:42 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Tisdag 13 september 2011”

  Sara skriver:

  Usch för räkningar!

  lovisa skriver:

  sv: ja absolut:) så fyller hanår idag också, känns tråkigt att inte ha han hemma då:/

  MADDES skriver:

  Kul att höra. Jag ska verkligen försöka lägga upp något/några inlägg där ifrån varje dag. Sen blir det nog några tidsinställda under veckan när jag är borta också. Lite shoppingtips, musiktips osv

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser