Tisdag 13 december 2011

God morgon!

Trött även idag. 🙁 Ska snart bege mig ut till bilen för att åka till praktiken. Näst sista veckan, sen är praktiken över och jag hoppas att det leder till jobb. Det hade varit det bästa i alla fall. 🙂 Hur det blir det får ni reda på samma dag som jag. Alltså om jag får jobbet eller inte. 🙂 Bra va?

Jag får skriva mer när jag kommer hem sen. 🙂 Ska ut på en promenad sen när jag kommer hem igen. Ska förmodligen jogga lite med. Känner att jag vill komma igång med träningen nu! Gör jag det inte nu så kommer jag väl aldrig att göra det skulle jag tro. 🙁

Jag och älsklingen har faktiskt kommit lite i våran planering av mellandagarna. 🙂 Bra bra.
Vi har tagit bort att åka mot väster och att åka norrut. Så då återstår syd och öst. 🙂 Det verkar ju i alla fall lite lovande. 🙂 Vi får se. Ska se om jag kan gå ut något mer ur han senare idag. 🙂

Gallery_large

Peppar mig själv lite så här nu på morgonen. 🙂

This is how I would like to look. 🙂

2011-12-13 05:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser