Tiden flyger fram.

Tiden går väldigt fort har jag märkt. Tänkte jag skulle ha gjort ett inlägg för en timme sen, men så kollade jag på klockan och den var liksom 15 redan. Ja nästan i alla fall.

Jag har äntligen fått höra min älsklings röst så nu klarar jag mig en liten stund till i alla fall. Längtar till han kommer hem ikväll.  Förmodligen så blir det en massa kramar och lite pizza, orkar inte laga mat och älsklingen var sugen på kebab så då får man ju ställa upp och köpa med det hem. Hoppas bara att jag hinner. Ska liksom handla med.

Jag måste väl be om ursäkt för att jag inte har massa bilder att visa er men jag hinner inte ta kort när jag är här. Dessutom tror jag ju inte att ni bara vill se bilder som det är kläder på hela tiden heller. Det måste var tråkigt att läsa min blogg när jag jobbar alltså. Hinner ju inte ta några bilder så måste låna från google hela tiden.

Jag ska så njuta av all kärlek som älsklingen hem med. 🙂

Ha en trevlig eftermiddag!

2011-06-10 15:00 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser