Tar kvällen

Nu ska jag faktisk ta kvällen. 🙂
Har vart ute på en promenad och sprungit med Sandra så nu kommer jag sova gott i natt. 🙂

Snart är det ju dessutom helg och då får man kramas, det får i alla fall jag. 🙂

Det ska bli såååå skönt när det äntligen blir helg, men en sak i taget, i morgon är det jobb, sen en tur till Veronika och sen hem för motion. 🙂 Jag börjar gilla det här. Promenaderna alltså. 🙂 Det är så sjukt skönt att få sträcka på benen när man har stått upp hela dagen. Så nu hoppas jag att det blir resultat med, annars kommer jag bli ledsen.

Nej nu får jag nog lägga mig om jag ska hinna upp och göra allt det jag ska göra innan jag ska åka i morgon. Måste tvätta kläder någon dag den här veckan med och på fredag blir det städ och byta i sängen. 🙂 Skönt!

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen ska jag ringa min älskade sambo och säga god natt. 🙂

Forget-kiss-love-miss-you-favim.com-364986_large

2012-04-17 21:42 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser