Söndag 7 november 2010

Goooooood morning!

Söndag igen då. Just nu sitter jag inne i sovrummet på sängen, med älsklingen bredvid mig. Det är ganska kul. Jag har satt i batteriet i min dator så nu kan jag gå vart jag vill med den. 🙂 Mohaha, jag vill inte förstöra batteriet, det är därför som jag inte har batteriet i när jag är hemma. Men nu måste jag förbereda datorn på att åka till Kalifornien ju. Så därför tränar jag upp batteriet.

bild

Jepp, så nu ska jag ta och lägga in älsklingens bilder på datorn sen ska jag ta och lägga upp några av hans bilder på Facebook. 🙂 Jag har ganska kul just nu faktiskt. Mohaha, i natt drömde jag världens konstigaste dröm dessutom. Men jag tror inte att jag skriver den här för om min lilla syster läser det så kommer hon vilja att jag ska hjälpa henne. 🙂 Batteriet är förjävla bra på min dator måste jag säga. Jag har inte laddat den sen den 31 oktober 2009 men nu när jag startade datorn med batteriet i så var det ganska mycket kvar faktiskt. Men nu börjar det ta på det. Så här får ni en bild till så kommer det lite mer inlägg sen.


bild

2010-11-07 11:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser