Söndag 6 mars 2011

God morgon!

Idag är det sista dagen på den här veckan. Solen skiner och jag har inte kommit ut på någon promenad än! Det bästa med den här söndagen är ju att älsklingen inte ska åka och jobba. Han åker inte förrän i morgon bitti. Så jag får ha han hemma en hel dag till. 🙂

Just nu är han tyvärr inte hemma eftersom han är och hjälper sin far med att bärga en bil. Förhoppningsvis är han snart hemma igen.

Jag ska försöka få med älsklingen ut i det fina vädret idag. Jag tycker att det är hälsosamt att vara ute oavsett om man är ute och ska gå eller bara vara ute i det fina vädret. För hallå eller det är inte säkert att det håller i sig så jävla länge det här. 🙂

Hur som helst så njuter jag innifrån just nu, jag tittar ut och ser inte snön på marken eftersom jag tittar mot solen. Jag föreställer mig att det är sommar och äter en glass. 🙂

glass

En plopp strut 🙂

glass

2011-03-06 10:45 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser