Söndag 5 september 2010

God förmiddag!

Nu är jag tillbaka på jobbet och håller på med en beställning. Ibland så måste man ju faktiskt ta och göra något. Jaja, det är ju kul att ha något att göra. Men just beställningen är något av det tråkiga som man ska göra här eftersom man måste “inventera” varje gång man ska göra den.

Igår var då jag och älsklingen och en kompis till oss hos R. en kompis till oss.  Det var kul. Blev lite senare hem än vad jag hade räknat med men annars var det helt okej faktiskt. Vi hade trevlig och vi skrattade bra mycket då eftersom R. fick en mankini. Som R dessutom var tvungen att sätta på sig medan vi var där. Så att man inte har träningsvärk i magen idag förstår jag inte faktiskt.

När älsklingen och jag kom hem så var det rätt i säng eftersom jag var tvungen att jobba idag. Så jag har ju i alla fall sovit i 5 timmar i natt och det är ju bättre än inget alls. Dessutom fuskade jag med promenaden i fredags så jag måste gå extra långt i morgon. Eller så stryker jag bara den promenaden helt och hållet. Det är anstängande att sitta still och bli tatuerad. Jag ska försöka lägga ut bättre bilder på tatueringen och så vill jag ju att ni ska få se mina andra så jag ska fixa det med.

Men nu måste jag återgå till arbetet.

2010-09-05 10:51 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser