Söndag 5 juni 2011

God morgon!

Jag sitter här som vanligt. Jag har varit vaken i lite mer än en timme, men känner att jag börjar bli väldigt trött igen. Men samtidigt så känner jag att jag vill ut och jogga i det härliga vädret. Så får nog bli en jogging tur tror jag. Ikväll blir det i alla fall till Sundstabyn.

Chefen ringde dessutom igår och undrade om jag kunde jobba måndag-söndag nu till veckan och det tyckte jag väl att jag kunde. Ska hinna med gym och jogging under veckan med, men det tar jag ju på morgonen innan jag åker dit och har jag någon energi kvar när jag kommer hem på kvällen så kan jag ta en liten runda då med. 🙂

Nej men igår i alla fall så hade vi det jätte trevligt. Först så var vi i Klevane och låg där i solen och sen efter det så åkte vi hem. Jag gjorde hemma gjorda hamburgare och sen så åkte vi till Hassleparken i Nysäter. Det var hur trevligt som helst där och hur mycket folk som helst. Emelie var helt till sig eftersom det stod poliser runt vartenda hörn. 🙂

hassleparken

hassleparken

hassleparken

hassleparken

hassleparken

Det syns inte så väl på bilden hur doms er ut, men Emelie var rätt nöjd och man ser ju i alla fall att det är poliser.

hemväg

Det är alltid roligt på sådana här tillställningar och det var första gången som Hassleparken hade haft öppet sen i slutet på 70 talet. Så det var hur kul som helst. Jag har alltså aldrig varit där tidigare.
Nu har jag ytterligare en sak att skriva med i min CV. 😉
Ha en bra dag så ska jag försöka uppdatera under dagen men får se om jag hinner. 🙂

Har ni förresten sett min nya kategori?

2011-06-05 11:24 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser