Söndag 3 januari 2015

God morgon!

Jag har precis klivit upp ur sängen och satt mig vid den nya datorn i köket. Blir knäpp på all reklam som ploppar upp alltså. Har installerat något som heter Adblock, men det har hittills inte verkat fungera. Jag bli knäpp. Har huvudvärk från helvete dessutom. Så ska snart dra på mig skorna och gå till garaget för att se hur det går för min sambo. I morgon börjar båda två jobba efter en längre ledighet. Han har varit ledig i två veckor och jag i fyra dagar. Så lite jobbigare för honom att komma tillbaka till jobbet än vad det är för mig.
Hur som helst så ska jag ta och visa mina nya fina dator nu, kan säkert komma finare bilder när jag får bättre ljus att visa den i, men nu får det duga med dessa mobilbilder som jag har tagit av den.

Dator Dator Dator

På den första bilden ser den blå ut, men det är den inte. Den är lila. Jag går lite å utseende på datorn när jag köper en ny, så jag är nöjd med det än så länge. Nu ska jag bara försöka få ordning på själva datorn så är jag nog nöjd sen.

2016-01-03 10:00 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Söndag 3 januari 2015”

  Julia skriver:

  Fin dator!
  sv: Ja verkligen så gott! kram

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser