Söndag 17 juli 2011

Trevlig eftermiddag!

Hur har eran helg varit då?

Min har varit bra. Igår jobbade jag fram till halv tre och sen åkte jag till motorgårn och kollade på lite medan älsklingen skruvade på bilen. Sen så åkte jag hem och tog en cider i solen. 🙂 Sen lagade jag mat så kom älsklingen hem och sen åkte han och hämtade Lellis.  Vi skulle boka bil och boende för Kalifornienresan. 🙂

Så nu är det fixat. Vi åker den 11 oktober från Årjäng till Gardermoen. Sen flyger vi till London vidare därifrån till San Francisco där vi har en bil som väntar på oss. 🙂
Första natten ska spenderas i en stad som heter Ukiah som ligger 20,4 mil norr om San Francisco. 🙂
Vi ska nämligen upp till Redwood national forest som ligger precis vid gränsen till Oregon.
Nu är det bara att vänta på att det blir dags då. Tiden kommer gå så fort så vi kommer inte hinna längta allt för mycket heller. 🙂 Men jag måste komma mer i form innan det är dags att åka eftersom jag vill komma i ett par speciella shorts. Eller snarare två, jag vill ju inte att det ska se konstigt ut liksom.

Det enda vi har kvar att fixa nu är ESTA. Men det är snabbt gjort när vi väl gör det. 🙂

Nu har jag dessutom lite beslutsångest. Ska jag vila idag och ligga i soffan och kolla på tecknat eller ska jag ut och springa?

harsvårtattbestämmamigalltså

2011-07-17 16:43 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Söndag 17 juli 2011”

  christer skriver:

  redwood får mig på minna om sons of anarchy

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser