Sola, sova, läsa

Nu ska jag duscha, sen ska jag laga någon mat och fixa lite så att jag kan äta sen vid två. Orsaken till att jag ska laga mat nu är för att jag ska åka och lägga mig på berget i Klevane och sola, förmodligen så somnar jag och jag ska försöka läsa lite. Har ju trots allt lite kvar att läsa i “Ljudet av ditt hjärta”.

Man måste passa på. Jag tvättar senare idag, har inte tid nu. Jag vill få lite sol. Måste oavsett vara hemma före klockan fem om jag ska hinna laga mat tills klockan är fem med. Man får äta som en häst när man tränar och det tycker jag är utom ordentligt bra. 🙂

Nej nu ska jag glida in i duschen. Ni får njuta av några bilder på bilen jag körde igår. 🙂 ENJOY!

bild

bild

bild

bild

OBS!!

För att det inte ska bli några missförstånd, detta är inte min bil. Det är min sambos bil!!! 🙂

2011-05-11 11:07 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Sola, sova, läsa”

  lovisa skriver:

  sv: Jodå helt oK:Dsj?

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser