Snö och våfflor

Nu var det återigen ett tag sedan jag skrev något. Dagarna liksom bara försvinner för mig och jag hinner inte med i svängarna. Just nu känns det ganska kaosartat med väldigt lite motivation till att göra något alls. Sängen och soffan är där jag vill spendera min tid, men det hinns inte riktigt med eftersom det hela tiden är något annat.

Magnus Uggla showen i Stockholm var grym! Jag var så inne i det så att jag helt glömde bort att ta kort under föreställningen. Det var helt klart nått som jag hoppas på att komma ihåg länge.

På tisdagen efter att vi hade varit i Stockholm (alltså en vecka sedan), så hade det kommit snö på morgonen. Det var bara för mig att promenera upp till stallet eftersom jag fortfarande hade sommardäck på. Riktigt mysigt att traska på i snön får jag säga. 🙂 Det var mest jobbet och stallet som gällde förra veckan, förutom under helgen.

På lördagen hände inget speciellt men på söndagen så var jag med sambon till Norge en sväng när han jobbade, sen handlade vi på vägen hem och han var sugen på våfflor till middag. Så det slutade med att vi var tvungna att köpa ett våffeljärn. 🙂 Sen kom Linda och den lilla godingen till son hit och myste med oss. 🙂

Nej men nu ska jag försöka finna motivationen till att ta mig upp ur sängen och försöka äta frukost och sen ska jag försöka få nått gjort. Ha en fin dag allihop!

2018-11-06 09:13 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Snö och våfflor”

  Amanda skriver:

  gott med våfflor! kram 🙂

  Yasmine skriver:

  Jag åt våfflor igår, såå gott! 🙂

  ExklusivaMoi skriver:

  Jaa jag känner igen med att dagarna gå fort framåt så man inte hinner med ICL/sociala media =P… men jag har prio på IRL! Tänker inte stressa mig upp för att jag inte hinner med bloggeriet, är verkligen inte min prio i livet *S*

  Ha en fortsatt TREVLIG VECKA!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser