Snart lunch igen!

Jag har inte hunnit skriva förrän nu. Har haft lite mycket att göra nu på morgonen. Men nu är det två minuters paus här eftersom nästa kund fortfarande står och tittar på varorna som jag har kvar. 🙂 Jag älskar verkligen när det är mycket folk. Det är mycket roligare och dagarna går väldigt mycket fortare. Jag trodde att klockan bara var halv tolv. men hon är ju snart ett ju. 🙂 Då är det roligt att jobba.

Ikväll när jag kommer hem så blir det återigen en promenad. Jag känner att jag får mer energi fram emot dagen. Det tyker jag är bra. Även fast det är fruktansvärt svårt att ta mig upp ur sängen. Men nu är jag i alla fall pigg så jag håller på och grejar med allt möjligt på samma gång känns det som just nu, men det är så det är. Snart dax för lunch i alla fall. 🙂 Lovely!!!!

2010-09-27 12:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser